Към съдържанието


Важни команди: Как се влиза в канал?: /join #ime | Списък с канали: /list


 ABV Chat е IRC базиран чат, който е част от ShakeIT IRC Network. В него може да се влиза както през mIRC, така и с WebChat. Не е нужна регистрация за да влезете, но ако искате такава има online ботове, които предпазват псевдонимите и каналите ви, но чак след като ги регистрирате и ако не са вече заети. В порталът ни може да публикувате ваши снимки и информация относно вас. Имаме също така форум, в който можете да споделяте интереси, мнение или проблеми относно чата ни или социалният ви живот.


Разполагаме и с download секция, в която може да намерите интересни безплатни програми или mIRC скриптове, с които може да влизате при нас. Там се намират и правилата на мрежата ни, както и информация свързана с нея. С влизането ви в чата ни, ставате част от общество, което е изградено от правила, които се спазват като навсякъде другаде. Можете да пишете с всеки, стига той да желае това. Не използвайте нецензурни псевдоними и не обиждайте останалите.


Има големи и малки чат стаи, които е възможно да имат собствени правила и хора, които следят за спазването им. Запознайте се с правилата им и ги спазвайте, за да не бъдете изгонени или ако не ви харесват просто сменете стаята. Има полезни команди, които могат да ви предпазят от дразнещи индивиди, но не забравяйте, че те важат и за вас. Можете да пишете както в общите стаи, като спазвате правилата им, така и на лична с конкретен човек, с който ви е приятно да комуникирате. Желаем ви приятен чат в нашата IRC мрежа.


Пазете се от непознати! В интернет всеки може да се представя за друг!


abv chat & абв чат